Ook wij gaan met vakantie!

Beste bezoekers van onze website,

Het is eindelijk zover: ook wij gaan genieten van een welverdiende vakantie! We kijken er enorm naar uit om even helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Maar geen zorgen, we laten jullie niet helemaal in de steek.

Onze vakantieperiodes

We hebben twee vakantieperiodes gepland waarin we gesloten zullen zijn:

  • Van 17 juni 2024 tot 1 juli 2024
  • Van 12 juli tot en met 20 juli 2024

Tijdens deze periodes zullen we niet aanwezig zijn op kantoor en zullen we ook niet direct reageren op e-mails of telefoontjes. Maar geen paniek, we hebben alles onder controle!

Aanvragen buiten de vakantieperiodes

Heeft u een aanvraag die niet kan wachten tot na onze vakantie? Geen probleem! U kunt gewoon contact met ons opnemen zoals u dat normaal zou doen. We zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren, maar houd er rekening mee dat het iets langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Tip: Stuur uw aanvraag ruim op tijd in, zodat we deze nog voor onze vakantie kunnen verwerken!

We zijn er weer snel!

We begrijpen dat het misschien niet ideaal is dat we er even tussenuit gaan, maar we beloven dat we er weer snel zijn. En dan staan we weer helemaal voor u klaar, met nieuwe ideeën, frisse energie en een grote glimlach.

Dus geniet ondertussen ook van de zomer, maak mooie herinneringen en we zien elkaar snel weer!

Fijne zomer gewenst!

Namens het hele team willen we u alvast een fantastische zomer toewensen. Geniet van het mooie weer, de gezellige barbecues en natuurlijk van elkaar. En mocht u nog op vakantie gaan: een hele fijne vakantie gewenst!

We kijken ernaar uit om u weer te zien na onze vakantie. Tot snel!

Met zonnige groeten,

Het team van Leeborent.nl

Vraag een offerte aan